HET CONCEPT

HET CONCEPT

We willen staan voor kwaliteit en ambacht. Alles wat we aanbieden wordt vers bereid en met de hand vervaardigd. We gaan steeds op zoek naar de beste grondstoffen, waar mogelijk biologisch of fairtrade. We werken het liefst samen met lokale producenten. De suiker en chocolade in het gebak zijn fairtrade. We proberen ook plasticvrij te zijn en geven zo weinig mogelijk plastic zakjes. Op al deze manieren steunen we de lokale leveranciers en dragen we bij aan een beter milieu.

Kortom, wie koopt bij Bakkersdochter mag er zeker van zijn dat hij waar krijgt voor zijn geld. Lekkere, verse en eerlijk bereide waar, gemaakt door bakkers met jarenlange ervaring, een neus voor kwaliteit en passie voor het vak! 

Ook over de winkelinrichting is lang nagedacht. Het is een winkel met open atelier, een combinatie van vintage en modern, met dank aan Nathalie Humblet, architecte bij  Raburona. Kris en Petra van Woodstock Antiques uit Kortessem bezorgden ons de industriĆ«le, mintgroene lampen en de oude metalen rekken die we zelf hebben opgeknapt. Aan de bakstenen muur prijkt een grote illustratie van Jacques & Lise. Zij zorgen hiermee voor een speels element en maken het geheel helemaal af!


HET CONCEPT

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x